blog-image

Urime Dita e Infermierëve!

2022-05-12 14:37:43
@Shëndetësia

A nuk e meritoj edhe unë një urim..? Po emrin Meritë e kam... le t'më shëndrit pakëz Shëndrita. Fundi i fundit, shoqe jemi. Punojmë të njëten punë. Nuk varet nga unë thotë Shëndrita dhe shton ajo me buzagaz, pse nuk flasim njëherë me Yllkën, është e familjes së yjësisë, kometë është.... Vërtet, jemi familje e madhe. Kur më tha Zoti me ndrique ishte fillim pranvere, për çudinë më të madhe kishin çelur Vjollcat. Urime Dita e Infermierëve!

Autor: Zeqir KrasniqiRadio