Shëndetësia

Spitali mostër në Kosovë


Shëndetësia
Shërbimet


Stafi

doctor-image
Dr. Bashkim Morina


Përpjekjet e bëra për të ruajtur ose rivendosur mirëqenien fizike, mendore ose emocionale, veçanërisht nga profesionistë të trajnuar dhe të licencuarDita
Orari
E hënë
09:00 - 19:00
E martë
09:00 - 19:00
E mërkurë
09:00 - 19:00
E enjëte
09:00 - 19:00
E premte
09:00 - 19:00

Biznesi:
Shëndetësia

Adressa:
Rr. Rruga B Nr#

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Rruga B (te rrethi i Eulexit)

Voto biznesin