Në këtë rubrikë do ti gjeni të gjitha Farmacitë dhe Barnatoret.

Farmaci


Barnatore "Tosi"

08:00 - 23:00

Farmaci

Barnatore


Kosovë / Prishtinë


044233763

Hape
Salihaj Pharmacy

08:00 - 12:00

Farmaci

Barnatore


Kosovë / Prishtinë


+38349201177

Hape
AR PHARM

08:00 - 21:00

Farmaci

Barnatore


Kosovë / Lipjan


044549518

Hape
Barnatore Aura

08:00 - 20:00

Farmaci

Barnatore


Kosovë / Prishtinë


+38349810812

Hape
Radio