blog-image

Shtatzënia dhe Tremujori i dytë!

2019-06-28 19:31:58
@Shëndetësia

Tremujori i dytë është nga java 13-28, rreth mesit të tremujorit të dytë, lëvizja e fetusit mund të ndihet.

Në 28 javë, më shumë se 90% e foshnjave mund të mbijetojnë jashtë mitrës nëse sigurohet me kujdes mjekësor me cilësi të lartë.

Këshilla më e mirë është konsultimi me Gjinekologen!


Autor: eshendetesia.comRadio