blog-image

Urime festa e Kurban Bajramit

2020-07-31 14:05:23
@"Shëndetësia"

Platforma Dixhitale eshendetesia.com ju uron të gjithë muslimanëve festen e Kurban Bajramit. #qëndro sigurt #mbajë maske #ruaje familjen dhe të tjerët

Autor: Platforma Dixhitale www.eshendetesia.comRadio