Kjo rubrikë është e dedikuar për reklamë dhe marketing pët klinika, mund të ofroni shërbime si: Banera, Vizit Karte, Flyers, Tekstil me logo, Paisje të ndryshme me logo etj.

Art dhe Reklama


Grafiti i Klinikes

08:00 - 20:00

Medi-Market

Art dhe Reklama


Kosovë / Prishtinë


+38344293743

Hape
Wall Decor Kosovo

08:00 - 20:00

Medi-Market

Art dhe Reklama


Kosovë / Prishtinë


049551698

Hape
Dafis'Art

08:00 - 20:00

Medi-Market

Art dhe Reklama


Kosovë / Podujevë‎ / Besianë


+383 45 695 285

Hape
Radio