Wall Decor Kosovo


Wall Decor Kosovo
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentWall Decor Kosovo ofron pikturime digjitale ne te gjitha llojet e mureve.

Te gjitha fotografite e deshiruara ne ua jetesojme ne murin e klinikes tuaj.

-mure te zakonshme,

-fasada te ndryshme,

-glet,

-rafaelo,

-te jashtme dhe te brendhme.

Ne ambiente te hapura dhe te mbyllura.

Risi ne tregun tone.

Pikturime 3D digjitale...

1.70cm Lartesia dhe pafund gjeresia.

Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
08:00 - 20:00
E martë
08:00 - 20:00
E mërkurë
08:00 - 20:00
E enjëte
08:00 - 20:00
E premte
08:00 - 20:00
E shtunë
08:00 - 17:00

Biznesi:
Wall Decor Kosovo

Adressa:
Rr. Mehmet Gradica Nr 18 Rruga 2

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Kodra e Diellit (Bregu i Diellit)

Voto biznesinProduktet


Biznesi nuk ka çasje ne e-commerce.