Grafiti i Klinikes

Reklama dhe Marketing


Grafiti i Klinikes
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departament"Grafiti i Klinikës" është një ndër kompanitë më të mëdha në treg që është e specializuar në Branding. Ne ofrojmë të gjitha shërbimet që mund t'i duhen një Institucioni Shëndetësorë! Kimika të Cilësive të Dëshiruara. Vizitkarta dhe Fllayera të ndryshme. Fasiklla për Analiza. Fletore dhe Blloka të Madhësive të Ndryshme. Libra, Revista, Katallog, Kalendarë të të gjitha llojeve. Këmisha, Maica, Kapela, Varëse, Kapse, Ora të Murit, USB, Varëse për Vetura, Tapeta Muri, Postera të Madhesive të ndryshme, Reklama për Kampanja të dedikuara për qëndrim në këmbë. Grafit i Klinikes bashkëpunon me shumë kompani botërore me shërbime cilesore dhe kreative. Mos e mundo vehten, kjo punë është për profesionistë! Për konsulta pa pagesë kontaktoni në numrin +38344293743
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
08:00 - 20:00
E martë
08:00 - 20:00
E mërkurë
08:00 - 20:00
E enjëte
08:00 - 20:00
E premte
08:00 - 20:00
E shtunë
08:00 - 17:00

Biznesi:
Grafiti i Klinikes

Adressa:
Veternik P.N, Prishtinë 10000

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Veternik

Voto biznesinProduktet


Biznesi nuk ka çasje ne e-commerce.