Në këtët rubrikë mund të regjistrohen të gjitha kompanitë që furnizojnë klinikat dhe ordinancat shëndetësore me materiale higjenike që janë të dedikuara për përdorim të sigurt nëpër ambiente shëndetësore.

Materiale Higjienike


Day Star

09:00 - 17:00

Medi-Market

Materiale Higjienike


Kosovë / Prishtinë


+37745645555

Hape
Radio