Day Star


Day Star
ShërbimetMë në fund ju keni një zgjidhje optimale të pastrimit për biznesin ose shtëpinë tuaj. E themeluar më 2003, Daystar është distributor ekskluziv i më shumë se dhjetë brendeve higjienikë më të njohur në botë si dhe furnitor i më se 1000 klientëve anë e mbanë Kosovës. Zyrat tona janë të vendosura në Prizren, Prishtinë dhe Gjilan dhe nga to mbulojmë tërë territorin e vendit pa zbehur aspak shërbimet dhe cilësinë tonë.

Qëllimi ynë është që t’u ofrojmë klientëve tanë produkte të sigurta dhe të qëndrueshme, shërbime dhe sisteme të përshtatshme si dhe jemi duke punuar që t’u garantojmë cilësi të lartë në të gjitha këto. Ne veprojmë si biznes familjar, por gjithashtu u japim mundësi ekspertëve të kësaj fushe si dhe përgatisim menaxhmentin e brendshëm në mënyrë që t’i përgjigjemi kërkesave të tregut. Vizioni ynë është funksionalizimi i një bashkëpunimi afatgjatë me ekonomitë familjare, industrinë hoteliere dhe kompanitë e pastrimit ashtu që të kemi një të ardhme sa më të mirë.
Dita
Orari
E hënë
09:00 - 17:00
E martë
09:00 - 17:00
E mërkurë
09:00 - 17:00
E enjëte
09:00 - 17:00
E premte
09:00 - 17:00
E shtunë
10:00 - 14:00

Biznesi:
Day Star

Adressa:
Rr.Vicianum pn

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Arbëria (Dragodani)

Voto biznesinProduktet


Biznesi nuk ka çasje ne e-commerce.