AsklepiMed

Amb. Spec. Internistike-Nefrologjike


AsklepiMed
Shërbimet


Stafi

doctor-image
Dr. Vjollca Godanci


Ambulanca specialistike ASKLEPI MED është institucion privat shëndetësorë që ofron shërbime diagnostike dhe terapeutike në Mjekesinë Interne - Nefrologji. Nefrologjia si disciplinë e sëmundjeve të brendshme merret me trajtimin e sëmundjeve të veshkave, kurse nga profilet e tjera mund të shërbeheni edhe në disciplina tjera p.sh. Gastroenterologjisë dhe Endokrinologjisë (semundjen e sheqerit, gjendrave tiroide, çrregullimeve hormonale etj). Klinika ofron këto shërbime: Vizita mjekesore. Konsultime ndërklinike. Elektrokardiogram - EKG. Ekografi (ultraze) të abdomenit dhe gjëndrave tiroide. Ju mirëpret: Dr. Vjollca Godanci​ - Kelmendi, MD
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
16:00 - 20:00
E martë
16:00 - 20:00
E mërkurë
16:00 - 20:00
E enjëte
16:00 - 20:00
E premte
16:00 - 20:00
E shtunë
10:00 - 14:00

Biznesi:
AsklepiMed

Adressa:
Rr. Bulevardi Dëshmorët e Kombit Ulpiana D1-9/2

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Ulpiana

Voto biznesin