blog-image

Muaji i Fundit i Shtatzënisë dhe Pregatitja për lindje!

2019-06-28 20:09:13
@Shëndetësia

Nuk ka dyshim për këtë - shtatzënia mund të jetë një kohë emocionuese ende konfuze për një njeri. Nëse e keni bërë atë gjatë tetë muajve të parë, keni kaluar nëpër dëshira, ndryshime humoresh, sëmundje në mëngjes, rrobat e lindjes. Sidoqoftë, kjo ende nuk ju përgatit shumë për muajin e fundit të shtatzënisë së partnerit tuaj.

Lundrimi me sukses gjatë muajit të fundit do t'ju lejojë të mbështetni partnerin tuaj, të kuptoni se si ndihen dhe të dinë se çfarë hapash duhet të ndërmarrin.

Këshilla për Mbështetjen e Partnerit tuaj gjatë muajit të fundit të Shtatëzënisë

Mund të jetë lehtësim për të kuptuar se procesi i shtatzënisë po i vjen fundi. Megjithatë, për partnerin tuaj shtatzënë, nuk është kaq e thjeshtë. Kuptimi se si ndihet partneri juaj është çelësi për të mbështetur. Duke folur me partnerin tuaj dhe pjesën tjetër të familjes suaj, ju mund ta kuptoni më mirë atë që po ndodh. 

Në muajin e fundit të shtatzënisë, foshnja jo vetëm vazhdon të rritet - gjithashtu ndryshon pozicionin. Partneri juaj mund të ndjehet si barku i tyre do të pëlcasë. Lëkura është shtrirë dhe veshjet e lindjes nuk do të përshtaten. Kjo mund ta bëjë partnerin tuaj të ndihet i madh, i pakëndshëm dhe / ose i dekurajuar. Në të njëjtën kohë, trupi punon gjithashtu jashtë orarit. Për shkak se foshnja po rritet më shumë dhe konsumon më shumë energji, partneri juaj do të ndjehet i drenuar shumicën e kohës.

Përfundimisht shtatzënise i erdhi fundi!!!

Për çdo info konsultohu me Gjinekologun tuaj!


Autor: eshendetesia.comRadio