Trajtimet e të gjitha problemeve të femijeve në fazat e ndryshme. Kujdesi ndaj femijëve është obligim prindërore dhe shoqërorë.

Pediatri


All Kids

16:00 - 20:00

Ordinanca

Pediatri


Kosovë / Fushë Kosovë


049206059

Hape
Ordinanca Pediatrike 2kids

16:00 - 20:00

Ordinanca

Pediatri


Kosovë / Prishtinë


+38949694586

Hape
Radio