Kujdesi ndaj Kafshëve

Mbrojtja dhe Kujdesi ndaj Kafshëve


Kujdesi ndaj Kafshëve
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentOrganizata për mbrojtjen e Kafshëve
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
09:00 - 17:00
E martë
09:00 - 17:00
E mërkurë
09:00 - 17:00
E enjëte
09:00 - 17:00
E premte
09:00 - 17:00
E shtunë
09:00 - 17:00

Biznesi:
Kujdesi ndaj Kafshëve

Adressa:
Sheshi Nena Tereze 34/3, Prishtinë 10000

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Sheshi Nënë Tereza

Voto biznesin