Parku i Blinajës

Parku kombëtarë i Kosovës


Parku i Blinajës
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentParku i Blinajës (Lipovicë) eshte Park Nacional Posedon te gjitha kafshet e egra te vogla dhe te medha, dhe kujdeset per Floren dhe Faunen e keti parkut.
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
09:00 - 19:00
E martë
09:00 - 19:00
E mërkurë
09:00 - 19:00
E enjëte
09:00 - 19:00
E premte
09:00 - 19:00
E shtunë
09:00 - 19:00
E diel
09:00 - 19:00

Biznesi:
Parku i Blinajës

Adressa:
Fshati Vershefc, Lipjan

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Lipjan → Vërsheci (Lipjan)

Voto biznesin