Spitali - Ferizaj

Spitali I Përgjithshëm - Ferizaj


Spitali - Ferizaj
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentSpitali i qytetit ka zanafillën nga qershori i vitit 1999, ditën kur Spitali ushtarak i ZO-Nerodimës me 65 te plagosur dhe personelin mjekësor nga zona e luftëss vendosen në njerin segment të Shtëpisë së Shëndetit të qytetit në të cilin objekt gjendet edhe sot spitali. Punën e fillon me tri repartet: Urgjenca, Gjinekologjia dhe Kirurgjia. Fillimisht ka qenë 110 punëtorë, prej tyre: – 11 mjekë specialistë, – 7 mjekë në specializim, dhe – pjesa tjetër personel i mesëm dhe personel ndihmës jo - mjekësor. Fillimisht Spitali Rajonal qëndron ne mbikëqyrje financiare dhe kuadrovike nga QKUK (Qendra klinike Universitare e Kosovës). Në vitin 2005 me vendim te Ministrisë se Shëndetësisë Spitali pavarësohet duke u pranuar si Spitali Rajonal i Ferizaj-it. Me ligjin e ri për Shëndetësi, është formuar Shërbimi Spitalor Klinik Universitar, Spitali i Ferizajt është pjesë e SHSKUK-së.
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
07:00 - 17:00
E martë
07:00 - 17:00
E mërkurë
07:00 - 17:00
E enjëte
07:00 - 17:00
E premte
07:00 - 17:00
E shtunë
07:00 - 05:00

Biznesi:
Spitali - Ferizaj

Adressa:
Lagja "Epopeja e Jezercit" Rr. Ramadan Rexhepi Ferizaj 70000

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Ferizaj → Qendër

Ueb faqja e internetit:
http://www.spitaliferizaj.tk

Voto biznesin