Spitali Otrila

Spitali Special Per ORL, Ortopedi & Neur


Spitali Otrila
Shërbimet


Stafi

doctor-image
Dr. Lirim Ukimeraj
doctor-image
Dr. Prof. Bujar Shabani


Spitali Special për Otorinolaringologji, Ortopedi dhe Neurokirurgji OTRILA. Spitali ”Otrila“ i udhëhequr nga Dr. Lirim Ukimeraj është themeluar në vitin 2010 si Spital Ditor i ORL. Pas 7 vitesh punë të suksesshmeme 15 maj 2017 spitali kalon në objektin e ri me rreth 2000 m2 me inkorporim të shërbimeve ortopedike dhe licencohet si Spitali Special për Otorinolaringologji, Ortopedi dhe Neurokirurgji „OTRILA“ Në spitalin Otrila ofrohen këto shërbime: Otorinolaringologji Ortopedi Neurokirurgji Shërbime Laboratorike Adresa: Rruga "Nebih Meha", Nr. 10, Magj. Prishtinë-Ferizaj, km 4 10000 Pristina, Kosovo
pano-img
pano-img
pano-img
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
07:00 - 19:00
E martë
07:00 - 19:00
E mërkurë
07:00 - 19:00
E enjëte
07:00 - 19:00
E premte
07:00 - 19:00
E shtunë
07:00 - 19:00
E diel
24/7

Biznesi:
Spitali Otrila

Adressa:
Adresa: Rruga "Nebih Meha", Nr. 10, Magj. Prishtinë-Ferizaj, km 4 10000 Pristina, Kosovo

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Magjistralja Prishtinë - Ferizaj

Ueb faqja e internetit:
http://www.spitaliotrila.com/

Voto biznesin