Lidhja e Bletarëve të Kosovës

Lidhja e Bletarëve të Kosovës


Lidhja e Bletarëve të Kosovës
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentLidhja Bletarëve të Kosovës është një organizatë vullnetare, joqeveritare dhe jofitimprurëse e bazuar në lirinë e bashkimit të shoqatave dhe formave të tjera të shoqatave të bletarëve.
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
08:00 - 16:00
E martë
08:00 - 16:00
E mërkurë
08:00 - 16:00
E enjëte
08:00 - 16:00
E premte
08:00 - 16:00

Biznesi:
Lidhja e Bletarëve të Kosovës

Adressa:
Lagjja Dardania, SU 1/3, Hy III, Nr 21 Prishtine 10000

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Dardania

Voto biznesin