Medical Center

Spitali profesional për Urologji


Medical Center
ShërbimetEkipi profesional në Medical Center janë urolog të mirënjohur si ekspert eminent të lëmisë Urologjike jo vetëm në vend por edhe ndërkombëtarisht. Prof. Dr. Lutfi Dervishi dr. sci. dhe Ass. Dr. Tunë Pervorfi dr. sci. , sukseset, korrektësia dhe aftësia e tyre profesionale janë të njohura dhe të çmuara ndërkombtarisht. Urologjia është dega e mjekësisë që merret me diagnozën dhe trajtimin e sëmundjeve dhe çrregullimeve të traktit urinar te meshkujt dhe femrat, si dhe sistemin riprodhues të mashkullit, duke përfshirë veshkat, gjëndrat e veshkave, ureterat, fshikën urinare, uretrën, testikujt, epididimisin, vas deferensin, vezikulat seminale, prostatën dhe penisin. Teknologjia e jashtëzakonshme në Urologji e cila ofrohet në Spitalin Medical Center në Prishtinë përfshin zhvillimet më të reja në fushën urologjike për të kryer operacionet e hapura apo ato minimale invazive ose ndërhyrjet endoskopike në endo-urologjinë duke përfshirë intervenimet me laser në prostatë, ndërhyrjet retrograde për gurët në ureter dhe veshka. Ekipi i Urologjisë udhëhiqet nga mjekët të mirënjohur dhe me shumë eksperiencë në këtë lëmi, Prof. Dr. Lutfi Dervishi dhe Dr. Tunë Pervorfi dr. sci., me ekspertizë të gjerë në fushën e Urologjisë të cilët në bashkëpunim me të gjithë stafin e këtij spitali realizojn në mënyrë të suksesshme të gjitha procedurat urologjike duke i dhënë prioritet maksimal kujdesit për pacientin para dhe pas çdo procedure. Për termine, ju lutem kontaktoni në telefon Prof. Dr. Lutfi Dervishi Dr. Tunë Pervorfi dr. sci.
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
09:00 - 20:00
E martë
09:00 - 20:00
E mërkurë
09:00 - 20:00
E enjëte
09:00 - 20:00
E premte
09:00 - 20:00
E shtunë
09:00 - 15:00

Biznesi:
Medical Center

Adressa:
Rr. Dëshmorët e Ponoshecit, Prishtinë

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Zona Industriale (Te Pazari i Kerrev)

Ueb faqja e internetit:
https://www.medicalcenter.al/

Voto biznesin