Qendra QSHHZH

Qendra për Shërbime Humane dhe Zhvillim


Qendra QSHHZH
ShërbimetQendra për Shërbime Humane dhe Zhvillim Të gjithë së bashku për fëmijët tanë. Investimi në edukimin e hershëm duhet të jetë detyrë e çdo qytetari. Qendra për Shërbime Humane dhe Zhvillim ofron shërbime: Psikologji Psikiatrike Logopedi Ergoterapi ABA Terapi Floor Time Terapi
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
09:00 - 20:00
E martë
09:00 - 20:00
E mërkurë
09:00 - 20:00
E enjëte
09:00 - 20:00
E premte
09:00 - 20:00
E shtunë
09:00 - 15:00

Biznesi:
Qendra QSHHZH

Adressa:
Rr. Rexhep Krasniqi Kalabri PN

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Kalabria (Emshiri)

Voto biznesin