Human Care

Poliklinikë Specialistike


Human Care
ShërbimetOrganizata " HUMAN CARE " mision të vetin ka ofrimin e shërbimeve shëndetësore, mjekësore specialistike dhe edukimin shëndetësor për qytetarët e vendit. Në kuadër të poliklinikës specialistike, HUMAN CARE ofron shërbime si: - Stomatologji - Gjinekologji - Interno - Kardiologji - Kirurgji - Laboratori - Pediatri - Reumatologji
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
08:00 - 20:00
E martë
08:00 - 20:00
E mërkurë
08:00 - 20:00
E enjëte
08:00 - 20:00
E premte
08:00 - 20:00
E shtunë
09:00 - 15:00

Biznesi:
Human Care

Adressa:
Rr. Fahri Fazliu Nr48

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Kodra e Trimave (Vranjefci)

Ueb faqja e internetit:
http://hckosovo.org/

Voto biznesin