Medi-Market

Depo e produkteve Medicinale


Medi-Market
Shërbimet


Stafi

doctor-image
Dr. Prof. Bahri Mustafa


TEST... Depo furnizuese me shumice dhe pakice ne tere territorin e KosovesDita
Orari
E hënë
08:00 - 20:00
E martë
08:00 - 20:00
E mërkurë
08:00 - 20:00
E enjëte
08:00 - 20:00
E premte
08:00 - 20:00
E shtunë
09:00 - 17:00

Biznesi:
Medi-Market

Adressa:
Rr. Rifat Burgjeviq Nr14

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Kodra e (Bregu i) Diellit (Zona Qendër)

Voto biznesinProduktet