Spitali I Përgjithshëm - Gjilan

SPITALI I PËRGJITHSHËM NË GJILAN


Spitali I Përgjithshëm - Gjilan
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentFillet e funksionimit të Spitalit të Gjilanit i gjejmë qysh në vitet 1947-1949, ku është ndëtuar Dispanzeri për sëmundjen e TBC, e i cili repart ekziston edhe sot e kësaj dite, gjithashtu në këtë vit filloi punën edhe spitali i ashtuquajtur Spitali i qytetit, e në kuadër të këtij spitali funksiononin këto reparte: Reparti i sëmundjeve të mbrendëshme – Internë, Repartin i pediatrisë, Reparti i sëmundjeve infektive, e që funksiononte në një barakë metalike montuese, Reparti i kirurgjisë dhe ai i gjinekologjisë e të cilët kanë funksionuar në vazhdimësi në kuadër të këtij spitali. Kështu ka funksionuar deri në vitet 1970, ku në këtë vit filloi së funksionuari spitali i sotëm, e që atëher kishte statusin “Qendër Medicinale”.
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
07:00 - 17:00
E martë
07:00 - 17:00
E mërkurë
07:00 - 17:00
E enjëte
07:00 - 17:00
E premte
07:00 - 17:00
E shtunë
07:00 - 17:00

Biznesi:
Spitali I Përgjithshëm - Gjilan

Adressa:
Rr. Hasan Prishtina Nr. 20.Gjilan

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Gjilan → Qendër

Ueb faqja e internetit:
http://shskuk.org/

Voto biznesin