INTERNISTIKA

Ord. Spec. Gastro-Enterologji-Internisti


INTERNISTIKA
Shërbimet


StafiOrdinanca Internistika në Ferizaj ofron shërbime abdominale si gastro enterologji, trajtimin e semundjeve te barkut (lukthit), zorreve, trajtimin e hemoroideve, analiza të gjakut, inqizimin e zorrëve, etj. Në klinikë ju mirëpret dr. Mufail Hasani me staf. Mund ta vizitoni në rrugën Rr. Vllezerit Gervalla PN Telefono në: +383 44325 009 dhe në +383 49 325 009
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
08:00 - 16:00
E martë
08:00 - 16:00
E mërkurë
08:00 - 16:00
E enjëte
08:00 - 16:00
E premte
08:00 - 16:00

Biznesi:
INTERNISTIKA

Adressa:
Rr. Vllezerit Gervalla PN

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Ferizaj → Qendër

Voto biznesin