"Shpresa"

Ordinanca Gjinekologji & Obstetrikë


"Shpresa"
ShërbimetOrdinanca Gjinekologjike - Obstetrike "Shpresa" Dr. Shpresa Krasniqi qëndron prapa një përvojë të gjatë duke ofruar shërbime cilësore në fushën e gjinekologjisë dhe obstetrisë në ordinancën "Shpresa". Për termine luteni të kontaktoni në: Tel: +383 44 137 402 Adresa: Mati 1, Rruga Isa Kastrtati 108.
pano-img
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
16:00 - 19:00
E martë
16:00 - 19:00
E mërkurë
16:00 - 19:00
E enjëte
16:00 - 19:00
E premte
16:00 - 19:00
E shtunë
10:00 - 14:00

Biznesi:
"Shpresa"

Adressa:
Rr. Isa Kastrati,108

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Mati 1

Voto biznesin