QMF- Ferizaj

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare -


QMF- Ferizaj
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentQendra Kryesore e Mjekësisë Familjare - Ferizaj është Institucion publik parësor shëndetësor, i cili qëllim kryesor ka promovimin, ruajtjen dhe përmirësimin e shëndetit të popullatës
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
07:00 - 17:00
E martë
07:00 - 17:00
E mërkurë
07:00 - 17:00
E enjëte
07:00 - 17:00
E premte
07:00 - 17:00
E shtunë
07:00 - 17:00

Biznesi:
QMF- Ferizaj

Adressa:
Rr. Ramadan Rexhepi

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Ferizaj → Qendër

Ueb faqja e internetit:
http://www.qkmf-ferizaj.com

Voto biznesin