QMF-1

Qendra e Mjekësisë Familjare QMF1


QMF-1
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentQKMF në Prishtinë është Institucion publik parësor shëndetësor, i cili qëllim kryesor ka promovimin, ruajtjen dhe përmirësimin e shëndetit të popullatës.   Nr. kontaktit Shërbimet Orari i punës 038 234-722 Mjekësia Familjare 07:00 - 20:00   Sherb.stomatologjik 07:00 - 20:00   Laboratori 07:00 - 13:30   Sherb. Vaksinimi 07:00 - 14:30   Sherb. Pediatrise 07:00 - 20:00
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
07:00 - 20:00
E martë
07:00 - 20:00
E mërkurë
07:00 - 20:00
E enjëte
07:00 - 20:00
E premte
07:00 - 20:00

Biznesi:
QMF-1

Adressa:
Rr. Ilir Konushevci, Prishtinë 10000 (ish-Gjykata e Qarkut)

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Qendër

Ueb faqja e internetit:
http://www.qkmf-pr.org/sq/orari

Voto biznesin