Dr. Shpresa

Ordinanca Specialistike Stomatologjike


Dr. Shpresa
ShërbimetDhëmbët meritojnë të vlerësohen, andaj sigurohuni që ato të trajtohen nga profesionistë! Ne ju mundësojmë të keni dhëmbë të drejtë dhe buzëqeshje të bukur të cilët gjithmonë i keni ëndërruar! Ordinanca Specialistike Stomatologjike Dr. Shpresa, ofron shërbime stomatologjike të kualitetit të lartë me një ambient mjaftë të ngrohte dhe relaksues. Në ordinance ofrojme këto shërbime: Ortodonci, Kirurgji Orale, Endodonci, Pedodonci, Protetike, Estetike Dentare. Ne ju ofrojmë shërbime cilësorë dentare! Me respekt: Dr. Shpresa Beka Zakuti Rr. Vllezërit Gërvalla H4, Kati 1/3  Dita
Orari
E hënë
11:00 - 19:00
E martë
11:00 - 19:00
E mërkurë
11:00 - 19:00
E enjëte
11:00 - 19:00
E premte
11:00 - 19:00

Biznesi:
Dr. Shpresa

Adressa:
Rr. Vllezërit Gërvalla H4, Kati 1/3

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Kodra e (Bregu i) Diellit "Kompleksi Puhiza"

Voto biznesin