QMF- 11

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare 11


QMF- 11
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentRRETH NESH QKMF në Prishtinë është Institucion publik parësor shëndetësor, i cili qëllim kryesor ka promovimin, ruajtjen dhe përmirësimin e shëndetit të popullatës. Aktivitetin tonë e realizojmë nëpërmes rrjetit të njësive organizative, që përfshinë Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF), 14-të Qendra të Mjekësisë Familjare (QMF) dhe 15-të Ambulanca të Mjekësisë Familjare (AMF). Shërbimet shëndetësore janë të bazuara në konceptin e Mjekësisë Familjare, i cili ka synim që të gjithë banorëve t’u ofrojë shërbime shëndetësore gjithëpërfshirës dhe efikase, të bazuar në të dhëna shkencore, përmes caktimit të mjekut familjar, i cili do të jetë portë hyrëse për të gjithë kërkuesit e shërbimeve në sistemin shëndetësor dhe njëherësh pikë referuese për specialistët, konsultantët. MISIONI Përmirësimi i gjendjes shëndetësore të popullatës, përmes rritjes së vazhdueshme të cilësisë dhe sigurisë së shërbimeve shëndetësore, si dhe kosto-efektivitetit në të gjitha njësitë organizative të QKMF-së. VIZIONI Shërbime shëndetësore cilësore dhe të sigurta në tërë territorin e komunës së Prishtinës, të mbështetura në standarde të verifikuara ndërkombëtare.
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
07:00 - 15:00
E martë
07:00 - 15:00
E mërkurë
07:00 - 15:00
E enjëte
07:00 - 15:00
E premte
07:00 - 15:00
E shtunë
07:00 - 15:00

Biznesi:
QMF- 11

Adressa:
Rr. Abdyl Frashëri

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Lagjja e Muhaxherëve (Te Xhamia)

Ueb faqja e internetit:
http://www.qkmf-pr.org/sq/sherbimi-shendetesore-shtepiak

Voto biznesin