QMF-6

Qendra e Mjekësisë Familjare QMF6


QMF-6
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentQKMF në Prishtinë është Institucion publik parësor shëndetësor, i cili qëllim kryesor ka promovimin, ruajtjen dhe përmirësimin e shëndetit të popullatës. Nr. kontaktit: 038 553844 Shërbimet   Orari i punës Pauza 09:30-10:00 Mjekësia Familjare 07:00 - 20:00 Shërbimi Pediaterik 07:00 - 20:00 Shërbimi Vaksinimit 07:00 - 14:30 Shërb.Stomatologjik 07:00 - 20:00 Laboratori 07:00 - 13:30 Shërbimi i Gjinekolo. 07:00 - 15:00
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
07:00 - 20:00
E martë
07:00 - 20:00
E mërkurë
07:00 - 20:00
E enjëte
07:00 - 20:00
E premte
07:00 - 20:00

Biznesi:
QMF-6

Adressa:
Rr. Hyzri Talla

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Kodra e Diellit (Bregu i Diellit)

Ueb faqja e internetit:
http://www.qkmf-pr.org/sq/orari

Voto biznesin