QMF-3

Qendra e Mjekësisë Familjare QMF3


QMF-3
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentQKMF në Prishtinë është Institucion publik parësor shëndetësor, i cili qëllim kryesor ka promovimin, ruajtjen dhe përmirësimin e shëndetit të popullatës. Nr. kontaktit 038 234-722 Shërbimet Orari i punës Mjekësia Familjare 07:00 - 20:00 Laboratori 07:00 - 13:30 Sherb. Vaksinimi 07:00 - 14:30 Sherbimet Dermatlogjik 07:00 - 15:00
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
07:00 - 20:00
E martë
07:00 - 20:00
E mërkurë
07:00 - 20:00
E enjëte
07:00 - 20:00
E premte
07:00 - 20:00

Biznesi:
QMF-3

Adressa:
Rr. Xheladin Kurbaliu

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Qendër (Te Sh.M Teknika)

Ueb faqja e internetit:
http://www.qkmf-pr.org/sq/orari

Voto biznesin