Poliklinika AKUSTIKA

Poliklinika OLR - PEDIATRI - PSIKIATRI


Poliklinika AKUSTIKA
ShërbimetPoliklinika Akustika ofron sherbime Orologjike, Pediatrike dhe Psikiatrike. Klient dhe pacient te dashur, per caktimin e termineve per kontroll tek Otorinolaringologu, Pediatri, Ortopedi dhe Psikiatri. Luteni qe ta shfrytezoni mundesine per termine, ne numrat me poshte mund te telefonini per termin. E hene - E Premte Tel: 049/616030 nga 11:00AM - 19:00PM. E shtune: 10:00 AM 13:00PM. Prioritet i sherbimit jane diagnostikimi dhe trajtimi i marramendjeve si dhe demtimeve te degjimit. Sherbimet: - Evaluimi dhe diagnostikimi i marramendjeve/ Video HITI, - Elektronistagmografia, Testi kalorik, Videookulografia etj. - Evaluimi dhe diagnostikimi i demtimeve te degjimit/ audiometria tonale, timpanometria, Emisionet otoakustike, BERA. - Kontrolla specialistike ORL/ Otomikroskopia, Sinusoskopia etj. Klientet e interesuar per aparate te degjimit si dhe per servisim te tyre duhet te perdorin telefonin me poshte: Tel: 044164738 E hene - E Premte nga ora 12:00PM - 19:00PM E Shtune: 10:00AM - 14:00PM.
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
11:00 - 19:00
E martë
11:00 - 19:00
E mërkurë
11:00 - 19:00
E enjëte
11:00 - 19:00
E premte
11:00 - 19:00
E shtunë
10:00 - 15:00

Biznesi:
Poliklinika AKUSTIKA

Adressa:
Rr. Holger Petersen

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Lagja e Spitali (Te Rrethi afer Eulexit)

Voto biznesin