QKMF - Lipjan

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare -


QKMF - Lipjan
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentQKMF në Lipjan është Institucion publik parësor shëndetësor, i cili qëllim kryesor ka promovimin, ruajtjen dhe përmirësimin e shëndetit të popullatës. MISIONI Përmirësimi i gjendjes shëndetësore të popullatës, përmes rritjes së vazhdueshme të cilësisë dhe sigurisë së shërbimeve shëndetësore, si dhe kosto-efektivitetit në të gjitha njësitë organizative të QKMF-së. Shërbime shëndetësore cilësore dhe të sigurta në tërë territorin e komunës së Lipjanit, të mbështetura në standarde të verifikuara ndërkombëtare
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
07:00 - 17:00
E martë
07:00 - 17:00
E mërkurë
07:00 - 17:00
E enjëte
07:00 - 17:00
E premte
07:00 - 17:00
E shtunë
07:00 - 17:00

Biznesi:
QKMF - Lipjan

Adressa:
Rr. Tahir Sinani PN

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Lipjan → Te Ambulanta

Voto biznesin