Day Star


Day Star
ShërbimetMë në fund ju keni një zgjidhje optimale të pastrimit për biznesin ose shtëpinë tuaj. E themeluar më 2003, Daystar është distributor ekskluziv i më shumë se dhjetë brendeve higjienikë më të njohur në botë si dhe furnitor i më se 1000 klientëve anë e mbanë Kosovës. Zyrat tona janë të vendosura në Prizren, Prishtinë dhe Gjilan dhe nga to mbulojmë tërë territorin e vendit pa zbehur aspak shërbimet dhe cilësinë tonë.

Qëllimi ynë është që t’u ofrojmë klientëve tanë produkte të sigurta dhe të qëndrueshme, shërbime dhe sisteme të përshtatshme si dhe jemi duke punuar që t’u garantojmë cilësi të lartë në të gjitha këto. Ne veprojmë si biznes familjar, por gjithashtu u japim mundësi ekspertëve të kësaj fushe si dhe përgatisim menaxhmentin e brendshëm në mënyrë që t’i përgjigjemi kërkesave të tregut. Vizioni ynë është funksionalizimi i një bashkëpunimi afatgjatë me ekonomitë familjare, industrinë hoteliere dhe kompanitë e pastrimit ashtu që të kemi një të ardhme sa më të mirë.

Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Biznesi:
Day Star

Adressa:
Selajdin Berisha nr.84a

Shteti / Qyteti :
Kosovë → Prizren

Voto biznesinProduktet


Biznesi nuk ka çasje ne e-commerce.