Fit-in Gym

GO HARD - OR GO HOME!


Fit-in Gym
ShërbimetGO HARD - OR GO HOME! Mire se vini ne klubin e fitnesit FIT IN GYM qe gjendet ne lagjen Dardania Tani edhe me zjgerimin e objektit, renovimin e tij me nje pamje magjepse me kapacitet deri ne ** klient ne ore traka te ngarjes te teknlokgjise se avancuar dhe shume sherbime tjera te cilat i posedon FIT IN GYM. FIt in Gym eshte krenar qe eshte klubi me i sukseseshem i fitnesit ne Prishtine i cili ka sjellur shume llojshmeri ne paisje te fitnesit Duke mbajtur nje grumbull profesionalistesh ne stafin e vet gjithmon sjell risi dhe pershtatje te gjdo klient, per kete arsye eshte klubi i fitnesit me i sukseseshem ne rajonin e Prishtines.
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
24/7
E martë
24/7
E mërkurë
24/7
E enjëte
24/7
E premte
24/7
E shtunë
24/7
E diel
14:00 - 22:00

Biznesi:
Fit-in Gym

Adressa:
Rr. Ilaz Kodra pn

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Dardania

Ueb faqja e internetit:
http://www.fitin-ks.net/index

Voto biznesin