Fauna Jonë Clinic

Ordinanca Specialistike Veterinare


Fauna Jonë Clinic
Shërbimet


Stafi

doctor-image
Dr. Ilirjan Jusufi


Alb. Klinika veterinare Fauna Jonë është e themeluar në vitin 2005, e cila mirret kryesishtë me shëndetin e kafshëve të shoqërimit. Klinika mbulon të gjitha shërbimet veterinare, është e specializuar në mjekimin e kafshëve dhe shpendëve: (Qenë, Mace, Zogjë Egzotik).  Përveq mjekimit klinika mbulon të gjitha shërbimet kirurgjike, posedon aneksin për Pet Shop (ushqime, aksesoarë, lodra, akuariume, kafez për zogjë të ndryshëm). Nga higjiena kemi të gjitha preparatet për parandalimin e sëmundjeve parazitare të kafshëve të shoqërimit (kollare antiparazitarë, tableta antiparazitarë, pika antiparazitarë, krehër të ndryshëm, dhe të gjitha medikamentet dhe shtesat vitaminoze për një mirëqenje të kafshëve shoqëruese) Ofrojmë këshilla profesionale rreth kujdesit, vaksinimit, të ushqyerit, higjenës dhe trajnimit. Punojmë edhe në raste urgjente, kontakto ne +383 49 360038.   Eng. Veterinarian Clinic Our Fauna is founded in 2005, which is mainly concerned with the pet health. The clinic covers all veterinary services and is specialized in the treatment of animals and poultry: (Dog, Cat, Exotic Birds). In addition to the treatment, the clinic covers all the surgical services, it has an annex to the Pet Shop (food, accessory, toys, aquarium, cage for different birds). From hygiene we have all the preparations for the prevention of animal parasitic diseases of animals (antiparasitic collar, antiparasitic tablets, antiparasitic drops, various combs, and all medicines and vitamin supplements for a welfare of accompanying animals) We offer professional advice on care, vaccination, nutrition, hygiene and training. We also work in an emergency, contact us at +383 49 360038
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
09:00 - 18:00
E martë
09:00 - 18:00
E mërkurë
09:00 - 18:00
E enjëte
09:00 - 18:00
E premte
09:00 - 18:00
E shtunë
09:00 - 16:00

Biznesi:
Fauna Jonë Clinic

Adressa:
Rr. Ymer Aliu Blloku A1

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Kalabria (Emshiri)

Voto biznesin