Ortodoncia

Ordinanca Specialistike Stomatologjike


Ortodoncia
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentMirësevini në ordinancën specialistike “Ortodoncia”! Me vendosmërinë më të madhe ne jemi të përkushtuar të përcaktojmë cila zgjidhje terapeutike ju përshtatet specifikave dhe nevojave tuaja individuale. Buzëqeshja juaj është prioriteti jonë! Ne jemi të lumtur t’ju ofrojme juve kujdes të veçantë sa herë që vini te ne Në “Ortodoncia”, ne ju ofrojmë  kualitetin më të lartë, tretmanet më moderne, në një atmosferë të ngrohtë dhe miqësore. Ne jemi të përkushtuar t’ju mundësojme juve të keni dhëmbët e drejtë, dhe buzëqeshjen e bukur, të cilën gjithmonë e keni ëndërruar! Ne ju ndihmojmë pacientëve të të gjitha moshave të fitojnë vetëbesim dhe buzëqeshje te bukur.  Kontaktoni ordinancën  tonë për të caktuar një vizitë me stafin tonë miqësor. Ne do t’ju ndihmojmë juve të vendosni cili lloj i tretmanit është më i miri për ju Drejtimi i dhëmbëve me aparate fikse dhe mobile me metodat më bashkëkohore Zbardhja laserike e dhëmbëve me metoda amerikane Pastrimi i gurëve me ultrazë Mbushja e dhëmbëve Nxjerrja e dhëmbëve Për më shumë informata vizitoni web faqen tonë Nëse keni ndonjë pyetje, atëherë mos hezitoni, e-mail lekejakupi@yahoo.com Faleminderit! Teeth Straightening with fixed and removable aplliances, with Contemporary Methods. Laser Teeth Whitening - American Method. Dental Fillings. And Tooth Extractions. For more information please visit our web site If you have any questions, do not hesitate, contact us on: lekejakupi@yahoo.com Thank you! www.ortodoncia-ks.comDita
Orari
E hënë
10:00 - 17:00
E martë
10:00 - 17:00
E mërkurë
10:00 - 17:00
E enjëte
10:00 - 17:00
E premte
10:00 - 17:00
E shtunë
10:00 - 13:00

Biznesi:
Ortodoncia

Adressa:
Rr. Agim Ramadani 10000 lekejakupi(Skype)

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Te Fakulteti Teknik

Ueb faqja e internetit:
http://www.ortodoncia-ks.com

Voto biznesin