Urgjenca 194

Urgjenca Prishtinë


Urgjenca 194
ShërbimetQENDRA E MJEKËSISË URGJENTE- PRISHTINË Qendra e Mjekësisë Urgjente është institucion shëndetësor i cili ofron sherbime urgjente 24/7. Ofron sherbime urgjente të gjithë atyre që drejtojnë thirrje në nr 194 dhe kërkojnë ndihmë. Ofron ndihmë urgjente mjekësore të sëmurëve të rëndë dhe përsonave të lënduar në komunen  e Prishtinës, në rrugët magjistrale, në vendndodhje dhe gjatë transportit. Bën transportin e të sëmurëve me gjendje të rënduar shëndetsore, të lënduarve, pacientëve të palëvizshëm deri tek institucionet shëndetësore në regjionin e qytetit,  ose jashë shtetit në përciellje të mjekut dhe  infermierit, varësisht nga gjendja e pacientit ose sipas kërkesës së mjekut përgjegjës. Me kërkesë të organizatorit,  ofron kujdesin shëndetësor në manifestime kulturo-sportive ose dhe në tubime të ndryshme ku marrin pjesë numër i madhë njerëzve. Organizon dhe zbaton mësimin teorik dhe prakikë.
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
07:00 - 19:00
E martë
07:00 - 19:00
E mërkurë
07:00 - 19:00
E enjëte
07:00 - 19:00
E premte
07:00 - 19:00
E shtunë
07:00 - 19:00
E diel
24/7

Biznesi:
Urgjenca 194

Adressa:
Rr. Fehmi Lladrovci Nr. 8, 10000 Prishtine Pristina

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Te Rrethi i Flamurit

Voto biznesin