Kthehu tek biznesi

Kardiologji/Kardiokirurgji

EVAR-TEVAR EVAR: Riparimi endovaskular i aneurizmës së aortës, TEVAR: Riparimi endovaskular torakal i aortës. Riparimi endovaskular i aortës torakale (TEVAR) ose abdominale (EVAR) është një teknikë moderne e përhapur në botë sidomos gjatë dekadës së fundit. Ajo konsiston në vendosjen e stent-grafteve nga brenda aortës duke lënë jashtë funksionit pjesën e dëmtuar të saj. Kjo ndërhyrje minimal-invazive ka efikasitet të lartë trajtimi, rrezikshmëri komplikacioni të ulët krahasuar me operacionin klasik, siguron komfort më të lartë për pacientin dhe kohëqëndrim të shkurtër në spital. #evar #tevar #trajtimeshendetsoreneturqi

Kontakto biznesin

viber

Shërbimet tjera


Radio