Kthehu tek biznesi

Urologji

Trajtimi i PCNL-s në Turqi Nefrolitotomia perkutane (PCNL) është metoda e preferuar për trajtimin e gurëve të mëdhenj dhe kompleksë (zakonisht me diametër më të madh se 2 cm) në veshka. Është një metodë kirurgjikale e mbyllur e bërë me një prerje 1 cm në lëkurë. Ofron trajtim minimalisht invaziv të gurëve të mëdhenj . Qëndrimi në spital është rreth 1-3 ditë dhe koha e rikuperimit pas spitalit është shumë më e shkurtër se operacioni tradicional i hapur. #urology #trajtimeshendetsoreneturqi

Kontakto biznesin

viber

Shërbimet tjera


Radio