Kthehu tek biznesi

Qendra Për Transplant

TRANSPLANTI I VESHKAVE Faktorët që ndikojnë në sëmundjet e veshkave sipas specialistëve lidhen me tensionin e lartë të gjakut dhe diabetit. Kur dëmtimi i veshkave arrin fazën e fundit, kërkohet trajtimi për të zëvendësuar veshkën e sëmurë me një veshkë të shëndetshme. Kjo ndërhyrje e rrit cilesinë e jetes dhe e bën pacientin të jetë i pavarur nga aparati i dializës dhe ambientet spitalore . #Kidneytransplantation#transplantimiveshkave#trajtimeneturqi.

Kontakto biznesin

viber

Shërbimet tjera


Radio