Kthehu tek biznesi

Ortopedi/Onkologji

SPITALI MEDICABIL shquhet me stafin e tij ekspert në fushën e ortopedisë dhe traumatologjisë, me infrastrukturën e teknologjisë moderne dhe me bashkëpunimet ndërkombëtare në Turqi. Gjithashtu është një qendër trajnimi për shumë mjekë të huaj që vijnë nga vende të ndryshme. Në spital gjenden 69 mjekë speacialistë ku 8 nga ata janë të specialuzuar në fushat të ndryshëm të ortopedisë dhe traumatologjisë të cekur më poshtë: • Artoplastika e Kërdhokullave, Gjurit dhe Shpatullave (Primar dhe Revizion) • Kirurgjia e Shtyllës Kurrizore (Skolioza dhe Kifoza) • Kirurgjia Endoskopike të Shktyllës Kurrizore (Operacionet e Kurrizit, Qafës dhe Hernies Diskale) • Operacionet e Artroskopisë (Kërdhokull, Shpatullës dhe Gjurit) • Ortopedia Pediatrike (Displaziat, Dislokimi kongjenital i Hipit, Paralizë Cerebrale, Shputa e Rrafshët) • Onkologjia Ortopedike (Kirurgjia e Tumorit dhe Trajtimi Onkologjik) • Kirurgjia e duarve dhe të këmbëve #trajtimeshendetsoreneturqi

Kontakto biznesin

viber

Shërbimet tjera


Radio