Kthehu tek biznesi

Pediatri-Departameniti i Neurologjisë

Departameniti i Neurologjisë, Diagnostifikimi,Trajtimi dhe Përcjellja e Sëmundjeve të Trurit,Sistemit muskular dhe atij nervor. Neurologjia e fëmijëve kërkon përkushtim të veqantë prej moshës 0-18. Për shkak se Truri dhe Sistemi Nervor vazhdojnë të zhvillohen dhe ne bazë të zhvillimit përcaktohet Terapia. #neurology #trajtimeneturqi.

Kontakto biznesin

viber

Shërbimet tjera


Radio