Kthehu tek biznesi

Pediatri-Njësia e Kujdesit Intenziv

Njësia e Kujdesit Intenziv Pediatrik -Mund të jetë stresuese sa herë që fëmijët janë në spital - dhe aq më tepër kur pranohen në njësinë e kujdesit intensiv pediatrik (PICU). Por një kuptim themelor i njerëzve dhe pajisjeve në PICU mund t'ju ndihmojë të ndiheni më mirë të përgatitur për të ndihmuar fëmijën tuaj të shërohet.

Kontakto biznesin

viber

Shërbimet tjera


Radio