Kthehu tek biznesi

Radiologji-Radiologjia Intervente

Radiologjia Intervente-(Radiologjia ndërhyrëse-IR)është një mënyrë për të diagnostikuar dhe trajtuar kancerin dhe gjendjet e tjera pa operacion të madh. Angioplastika - riparimi ose zhbllokimi i enëve të gjakut. Stentimi - tuba të vegjël rrjetë që trajtojnë arteriet e ngushta ose të dobëta. Tromboliza- tretja e mpiksjes së gjakut. Embolizimi - bllokon rrjedhën e gjakut në qelizat kancerogjene. Ablacioni me frekuencë radiofonike - përdoret për të zvogëluar dhimbjen nervore. Biopsi- studimi i indeve. #Interventionalradiology #trajtimeshendetsoreneturqi

Kontakto biznesin

viber

Shërbimet tjera


Radio