Kthehu tek biznesi

Pediatri-Paraliza Brachial

Paraliza Brachial -Dëmtimi i pleksusit brachial, një grup nervash që ndihmon duart dhe krahët, mund të bëjë që një fëmijë të humbasë aftësinë për të lëvizur krahun e tij / saj. Kjo mund të jetë e përkohshme ose e përhershme. Fëmija juaj mund të ketë nevojë për rrezet x, MRI ose teste të tjera radiografike për të parë shkallën e dëmtimit. Mund të kërkohen ushtrime të veçanta, si terapia fizike gjatë rikuperimit. Kjo është më e zakonshme me distocia e shpatullave kur fëmija juaj ka probleme me dorëzimin e krahut. #Brachialpalsy #trajtimeshendetsoreneturqi.

Kontakto biznesin

viber

Shërbimet tjera


Radio