Kthehu tek biznesi

Qendra e Onkologjisë-Kanceri i pankreasit

Kanceri i pankreasit ndodh kur qelizat normale të pankreasit kthehen në qeliza jo normale dhe rriten e riprodhohen pa kontroll. Pankreasi është një organ që gjendet pas stomakut. Ai prodhon hormone dhe enzima të cilat ndihmojnë trupin të tret ushqimet. Dhimbje – që përhapet nga stomaku në zonën përreth mesit. Dhimbja nuk është konstante dhe theksohet më shumë pas ngrënies. Humbje në peshë – mungesë oreksi ose ngopje të menjëhershme edhe pasi keni ngrënë shumë pak. Diarre – fecet duken të yndyrshme. Zverdhje të lëkurës – lëkura dhe të bardhat e syrit mund të kthehen në ngjyrë të verdhë. Po ashtu, mund të ndodhë që fecet marrin ngjyre gri në vend të kafes. #pancreaticcancer#trajtimiikanceritnepankreas#trajtimeneturqi

Kontakto biznesin

viber

Shërbimet tjera


Radio