Kthehu tek biznesi

Gastroenterohepatologjia

Kanceri i lukthit Kanceri i Lukthit (stomakut) është një sëmundje që përparon zakonisht në mënyrë tinëzare dhe shpesh diagnostifikohet në një fazë të përparuar kur jep simptomat e saj. Nga ana tjetër, edhe nëse shfaqin simptoma, ato mund të anashkalohen nga pacientët pasi ankesat mund të shihen edhe në shumë sëmundje të tjera. Simptomat e kancerit të stomakut: Humbje peshe, Dhimbje barku, Të përzier dhe të vjella, Anoreksi, Vështirësi në gëlltitje, Gjakderdhje Ngopja e hershme Dhimbje si ulcera #Stomachcancer #kanceriilukthit #trajtimeneturqi.

Kontakto biznesin

viber

Shërbimet tjera


Radio