Kthehu tek biznesi

Ondo Consulting

INDIKACIONET Miopatit inflamatore. Ndryshimet në muskuj. Polineuritet. Dobësimi i muskulit ektremiteteve. Dermatomiezitet. Humbja e forces se ektremiteteve – Miotonit. Asimetria e muskujve të ektremiteteve. Distrofië muskulare. Ndryshimet neuromuskulare. Miastenia gravis. Hiopkalemia. Dëmtimet e nervave NEUROPATY Kufizimi/dobësim i lëvizjes së shuplakes së dores (Sy. carpal tunel), bërrylit (Neuropathia ulnaris) ektremiteteve te diabetikët (Neuropatia diabetike) në njëren anë të fytyres (Pareza n.facialis) dhe kufizimi/dobësimi i lëvizjes së dores. Dhimbje të forta në ije me kufizmi të lëvizjes ischiadike) Dobësim të ektremiteteve forces/kufizmi të lëvizjes nga traumat e mëdha fizike aksidentet (dëmtimet e nervave, muskujve, plexuseve). Çrregullimet e Plexusit Plexopatia brahialis. Radikulopatit cervikal. Radikulopatit thorakale. Radikulopatit lumbosakrale. Dëmtimet neuromuskulare neoplastike.

Kontakto biznesin

viber

Stafi

Nuk ka staf të regjistruar


Shërbimet tjera


Radio