Kthehu tek biznesi

ONDO BEAUTY

Depilimi Laser është metoda më e mirë për heqjen definitive të qimeve. Trajtimi është pa dhimbje dhe nuk ka rrezik për djegie. Makineria është e pajisur me një sistem special ftohës.

Kontakto biznesin

viber

Stafi

Nuk ka staf të regjistruar


Shërbimet tjera


Radio